Hisstillverkare i Skåne

Hur många hisstillverkare i Skåne finns det egentligen? Ja jag har ingen aning trots att jag själv arbetar med hissar, och det är mest service, underhåll och installation av hissar men visst borde jag veta? Varför bryr du dig, undrar du så klart. Jo jag fick ett uppdrag av vår leverantör av hemsida att ta reda på vilka konkurrenter som fanns och vilka ord dom använde på sin sida. Inte vet jag vad jag ska leta efter för ord men lite intressant var det ju ändå att kolla upp vilka som faktiskt är våra konkurrenter. Det skadar inte att kika på detta emellanåt.

Hur många hisstillverkare i Skåne?

Så nu sitter jag här och ska försöka kartlägga alla hisstillverkare i Skåne men det är inte särskilt lätt. Jag har varit ute både på Eniro, Hitta och på Google för att få en uppfattning om hur många företag det rör sig om, men alla heter ju inte ”hisstillverkare” är jag söker på dom så att få fram denna statistik verkar inte helt lätt trots allt. Men jag tänker att det är dom som faktiskt dyker upp på Google när jag söker som är våra riktiga konkurrenter eftersom dom redan finns med när man söker på ”hisstillverkare” för det är ju det vi själva vill synas på.

Vad gör en hisstillverkare?

Precis som namnet låter så tillverkar dom hissar. Men det finns många olika sätt att tillverka hissar på om man nu ska se helheten och tänka hela vägen på återvinning och så vidare. Det finns många aspekter att ta i beaktande vid hisstillverkning. Vart ska till exempel hissarna ta vägen när dom inte ska användas mer eller när ett hus rivs där det finns en hiss installerad? Vissa hisstillverkare har börjat ta hänsyn till hela livscirkeln för en hiss och därmed sett till att gamla hissdelar kan återanvändas till annat, vilket är kanon för vår framtida hållbarhet och miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: sl6