Rusta upp bilen inför sommaren med biltillbehör och reservdelar från House of Motorsport

Nu börjar det bli hög tid att fixa i ordning bilen inför sommarens alla strög och utflykter. Detta är något jag brukar göra själv och ser fram emot väldigt mycket varje år vid den här tiden på året, när våren anländer. Att kunna stå ute på gårdsplan med lagom värme och meka med bilen är något alldeles extra. Även om man inte behöver fixa några större grejer på bilen så tycker jag alltid det är en god idé att se till så man har allt man behöver om det skulle ske någonting medan man är ute och kör, som exempelvis varningstriangel och andra biltillbehör.

Beställ biltillbehör och reservdelar från House of Motorsport

Om du precis som jag tänkt att beställa lite nytt till bilen vill jag verkligen rekommendera en sak; beställ biltillbehör och reservdelar från House of Motorsport. L-M-R har verkligen allt om ni frågar mig, till riktigt bra priser dessutom. Inte nog med att de har tillbehör och reservdelar till i stort sett alla kända bilvarumärken så har de även andra stora varumärken som de är återförsäljare för. Exempelvis hittar du Ocean, Eurol, Tial Sports och TXR på deras hemsida tillsammans med många, många fler.

Alltifrån motordelar och turbosystem till belysning, filter och däck

HoM har även ett utbud som heter duga. Där hittar du allt från motordelar och turbosystem till belysning, filter och däck. Jag tror att jag köpt alla mina däck därifrån under de senaste åren och jag har varit precis lika nöjd varje gång. Med detta sagt så ser vi nu fram emot vår och sommar med alla härliga strög och bilutflykter, och skall även du passa på att rusta bilen inför kommande säsong vill jag varmt rekommendera dig till att spana in och beställa dina biltillbehör och reservdelar ifrån HoM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: lq0