P4H – här hittar du allt du behöver för ett liv som jägare

Att jaga i Sverige kräver att du har koll på vad du ska ha på dig eftersom vädret inte alltid är det allra bästa. På P4H som står för Prepare4Hunt finns allt du behöver för att vara väl förberedd för en dag i skogen fylld med jakt.

Den stora jaktsäsongen i just Sverige börjar ju på hösten och här kan det vara både riktigt kallt och blött men även kanske till och med snö tidigt. Du ska kunna sitta länge i skogen utan att frysa och dessutom verkligen kunna känna att regnet kan vräka ner men att du inte blir helt dyngsur. Allra bäst enligt just P4H är att klä sig enligt lager-på-lager principen där man längst innerst mot kroppen ska ha ett underställ. Understället får gärna vara i merino som håller dig varm och torr och transporterar bort fukt. Mellanlagret kan vara en fleece och ytterst behöver du ha något rejält som både är slitstarkt och har bra passform.

P4H – Prepare4Hunt

Det finns otroligt många tips och tricks på P4Hs hemsida där du också kan ta del av deras breda sortiment. Bra jaktkläder kan vara i kamouflage och av stor vikt är hur man jobbar med fickor, dragkedjor, hällor och fästen. En jacka kan verkligen lyftas av att ha bra fickor där du kan bära med dig småprylar. Tvåvägsdragkedjor kan hjälpa dig att reglera värmen bättre och hällor eller olika gästen till exempel för hundkoppel eller liknande. P4H är med andra ord en given hemsida för dig som letar efter bra och kvalitativa jaktkläder som håller dig varm och ser till att du får en så bra jaktsäsong som möjligt. In och kika när du har möjlighet, kanske är det här du ska köpa dina julklappar i år 🙂